Новите правила на богатството

Автор: Бен Бенсън

Новите правила на богатството
Новите правила на богатството
Цена: 30,00 лв.

 

За книгата

Развенчаване на 27 те мита за личен просперитет.
Целта на книгата е да накара читателите да се замислят как точно се отнасят към парите. Неточните или негативни мисли по въпроса за личното забогатяване могат да се превърнат в самоизпълняващо се пророчество и да направят постигането на богатство на практика непостижимо. В “Новите правила на богатсвото” Бен Бенсън преобръща наопаки отрицателното мислене и развенчава митовете за личен просперитет. Дава ново свежо решение на всеки различен случай, които ни се струва познат и в същото време, имаме наслоения с грешните решения, придобити от нашите родители, познати и близки.

В мит №8: Всичко зависи от икономиката: той обяснява как рецесията е най-доброто време за правене на пари,

В мит №24 : В играта на богатството има печеливщи и губещи, защото не трябва да правиш мърсни номера, за да станеш много богат.

В тази динамична провокативна книга ще научите митовете и техниките за трупане на богатство от един предприемач, който сам е натрупал личното си богатсвто. “Новите правила на богатсвто” е едно великолепно постижение, което казвайки истината в очите ви превежда по пътя на правилното мислене и упоритите действия, които са необходими за постигането на личен просепритет. Собствения успех на автора дава пример на всеки желаещ да постигне богатството, като отговорите на всички въпроси се крият из страниците на тази провокатвина книга.

За автора
Бен Бенсън не просто говори за бизнес – той го изживява. Той е самоук, започва от нулата и то на два пъти. След като изгражда мултимилионна консултантска компания, която продава, пропилявайки и последното пени, той започва отначало, като работи денонощно, за да изгради империя за недвижими имоти, чието състояние днес се оценява на 55 млн. паунда. Като “вътрешен човек” от бизнеса, Бенсън има достъп до инструменти и процеси, които генерират истинско богатство.

Той ще ви покаже какво да правите, но винаги обръща по-голямо внимание на това как трябва да мислите.

От съчетанието личен интерес и натрупан опит Бен Бенсън се изгражда като динамичен лектор, който е изнесъл над 2000 семинара по целия свят. С него се консултират главни мениджъри на компании като Bank of Amerika, FedEX, BMW, Ford и други. Всичко, с което Бенсън се захваща, увлича хората с желание и страст да работят с него. Мисията му е да образова хората как да се отадат на живота на бизнеса. Посланието е съвсем ясно. Както Бен изтъква:

Не е достатъчно да мислите за богатството…трябва да работите за постигането му, докато това стане част от вашата ДНК”.

Над 2 милиона копия от тази книга са продадени по целия свят.

Поръчайте още сега на 0899 99 80 72!