Парите или живота

Парите или живота
Парите или живота
Парите или живота    Джо Домингес и Вики Робин

img_20161121_090811s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За Авторите:

Джо Домингес (1938-1997г.) е бил успешен финансов анализатор на Уолстрийт преди да се пенсионира на 31-годишна възраст, следвайки програмата, която в началото е формулирал за себе си. Преподавал е тази формула в течение на много години и я е запазил за бъдещите поколения в книгата „Парите или Живота“. От 1969г. нататък се е занимавал изключително с доброволческа дейност и е дарявал всички приходи от обучителната си дейност на трансформационни проекти.

Вики Робин е писателка, лектор и социален иноватор. Носител на редица награди, свързани с дейността ѝ като лидер на движението за устойчив начин на живот, имащо за цел да ограничим употребата на природни ресурси – както като индивиди, така и като общество. Заедно с Джо Домингес основават „Нова пътна карта“ – изцяло доброволческа, неправителствена организация, чиято цел е постигане на хуманно, устойчиво бъдеще за света.

За книгата:
Търсите ли магически начини да се почуствате добре с финансите? Мечтаете ли за бъдещето? Искате ли да сте спокойни за парите си? Повече по добре ли е? Каква е разликата между борба за оцеляване и пълноценен живот? Харчите ли повече, отколкото печелите?
Чувствате ли се в капан на работа, която не може да си позволите да напуснете? Парите разрушават ли връзката ви със семейството и приятелите?

Ако е така, тази книга е за вас.

Явно парите са важно нещо, тъй като отделяте поне 1/4 от живота си за Печеленето и харченето им, за фантазирането и притесненията за тях.

С парите си купуваме стоки и услуги, които обаче не ни носят удовлетвореност от живота.
Постепенно влизаме в омагьосан кръг – Работиш, харчиш, работа,  нови харчове.
И ако преди сме смятали живота за безценен, сега животът ни си има точна цена.
Цена, за която сме го продали и не можем да си го купим обратно.

Определено, за да излезем от омагьосания кръг, е нужно да променим нещо. Трябва  ни  система, по която да управляваме парите си и да поемем контрол над живота си. След като намерим такава система, е нужно ден след ден да възпитаме в себе си  и нови навици, които ще са нашият трамплин към финансовата свобода.

Такава система можете да намерите в книгата Парите или живота, която още с прочитането ще ви разтърси.
В книгата ще намерите точни инструкции как стъпка по стъпка да се превърнете от зависим от парите, в един свободен човек, който живее не живота, за който се е продал, а живота, който му носи истинско удовлетворение.

Вие сте този, който определя какво значат за вас. Вие плащате за парите с времето си и вие решавате как да го харчите. Сега след като знаете че парите са нещо, което заменяте за жизнена Енергия , може да набележите нови приоритети за използването на тази ценна стока.

Изчислете Вашата Нетна стойност в като направите свой финансов баланс на активите и пасивите си.

Какъвто и да е резултатът, знайте, че вашата нетната ви  стойност не е равна на вашата стойност

Така Животът на Вики Робин и Джо Домингес тръгва в нова посока, след като установяват котрол над парите си. И двамата изоставят успешни, но стресови кариери, за да могат да живеят смислено и ползотворно.

„Парите или живота“ е финансова програма, която в 6 практически стъпки ще ви покаже как да:

1.Погасите дълговете си и да натрупате спестявания
2.Решите вътрешните конфликти между ценности и начин на живот
3.Преоцените материалните си приоритети и живеете по-добре с по-малко разходи
4.Разкъсате омагьосания кръг „работи-харчи“
5.Вземате финансови решения на база собствените си ценности
6.Откриете силата на „достатъчното“ и да установите колко точно е достатъчно за вас

 

Поръчайте още сега на 0899 99 80 72!