Антонина СтояноваФинансов консултант с решения в областта на инвестициите, животозастраховането, пенсиите, здравното и общо застраховане.

Благородството е състояние на духа, а не титла

„Миналото е история, бъдещето е загадка, настоящето е дар. Приемете го, насладете му се работете здраво върху него и ценете времето си. То не продължава вечно.“
Беър Грилс
Още за мен тук...

Автор: Карл Ричардс

Поведенческата бездна

Поведенческата бездна
Цена: 20,00 лв.
Експресна доставка!

За книгата
Книгата показва прости начини, с които да спрем да правим глупави неща с парите си. Емоцията е опасна за парите ни- често правим това, което смятаме за правилно, вместо това, което действително е- това поведение формира един вид „поведенческа бездна“. Ползвайки простички рисунки и достъпни обяснения, авторът помага да избягваме капаните, които постоянно си поставяме сами.

За автора
Карл Ричардс е финансов съветник, който в последно време е крайно фрустриран от тенденцията хората да повтарят своите грешки отново и отново по отношение на своите спестявания и инвестиции. В своя блог за“ Ню Йорк Таймс“, Ричардс призовава своите читатели да не се стремят към вземането на съвършени решения, а просто на такива, които работят.

Поръчайте още сега на 0899 99 80 72!

Публикувано в Книжарница и таг-нато , , . Можете да запазите адреса.

Разгледай по теми

За връзка с мен: