7-те закона на парите

 7-те закона на парите
7-те закона на парите
Цена: 20,00 лв.
Експресна доставка!

img_20170106_183058s

Автор: Майкъл Филипс

За книгата
“Седемте закона за парите” разказва как да живеем с парите, как да се сдобием с тях, как да се грижим за тях и как да забравим за тях.

 

Какво означава да правиш добро?

Имаме ли конфликти заради парите?

Имат ли парите разрушителна роля в живота

Една неминуема класика за всеки,  счетоводител или  предприемач от 70-те години на XX век, основащата се на загрижеността на автора към правилния начин на живот, изучаването на това как работи света, готовността “да се провалиш като млад” и желанието да работиш в екип. Филипс показва как трябва да се комбинират тези принципи, за да изградим едно правилно и безстрашно отношение към парите.

Има два важни въпроса, на които е добре  да си отговорим как да имаме достатъчно подкрепа за одобряване  на идеите ни и реализиране на мечтите ни.

Смятате ли че дълго време може да вършите работата, с която се занимавате

Едно от качествата на правилната работа е, че вършейки я вие развивате качества и умения, които ви дават поглед върху нещата около вас. Правилната работа сама носи наградите в своята същност.

Добрите за вас неща от вашата работа  добри ли са и за обществото

Правилната работа е нещо като парен локомотив, където двигателят, огънят и водата работят заедно, за да създадат пара и да задвижат локомотива. Парите са като парата. Идват от взаимодействието на огъня (страстта) и водата (постоянството), събрани заедно при правилните обстоятества (двигателя).

Така вършейки правилните неща, можем да разберем, че парите са следствие на всичко това и са нещо второстепенно.

За автора
Майкъл Филипс създава “Mастър Кард”, когато е заместник-управител на Калифорнийската банка. Той също така е и автор на книгата “Частен бизнес”.

Поръчайте още сега на 0899 99 80 72!