Моши моши, Япония

Моши моши, Япония

moshi

Моши моши
Цена: 15,00 лв.
Експресна доставка!

Истории от Япония

Истории за обикновени хора и събития. Дават ни реалистична представа за един човечен и нормален свят с приятелски и човешки взаимоотношения. Учи ни как да обичаме с открито сърце. Достолепни, Усмихнати и  благородни. Учтиви към околните  и взискателни към себе си.

Всеки ред е приказна история за събития и лица, разказани увлекателно и емоционално,  с много любов. Всичко което се случва е породено от това – да си искрен, да обичаш, да си пример, да си истински човек.

Откриването на Токийската гара през далечната 1913 г. е било важно събитие за повече хора. Това е станало повод за увеличаване на броя на хората, кото посещават столицата. Тези хора се нуждаели от внимателно и учтиво съдействие.  Дори когато са добре почерпени и не са най-добрия пример за децата. ето защо  шефът на полицията постановил:

Недотам вежливото и недостатъчно хуманно обръщение „ой – ой“ на полицейските служители към гражданите да се промени.  Обръщението към непознати във всички случай да бъде винаги „моши моши.“ Своеобразно, кратко и любезно в превод:

Извинете.

Извинете, добре ли сте? 

Извинете, бих искал да ви помогна.

Потърсете Вашия прочит на всяка ситуация – есета, разкази, коментари и споделени мисли. Преживейте го с Юлияна – емоционално и вълнуващо. Почуствайте ежедневието в кратките откровения. Бъдете щедри и добри, истински българи, обогатени с най – доброто от далечна и близка Япония!

За Вашата експресна доставка  потърсете 0899 998072 Антонина Стоянова