Легенди за богатството

legendi

Автор:  Ричард Уотс

Легенди за богатството
Цена: 20,00 лв.
Експресна доставка!

 

Кого считате за супербогат човек?  В какъв свят живеят и можете ли да надникнете поне за миг зад таблоидите  и реалити форматите? Успяват ли да постигнат удовлетворяващ и балансиран живот въпреки своето богатство?

Стряска ли ви мисълта за стотици милони долари? Хора с нетна стойност от 100 млн.$ и повече са в тази доста отбрана група. Вярвате ли, че малко повече пари ще решат много от проблемите ви?

Успяват ли Богатите хора да разпределят печалбите си по подходящ начин? И как се случва така, че някои успяват да увеличат и запазят темповете на растеж на богатството? Други затъват в невъзможни ипотеки и много на брой скъпи луксозни автомобили и яхти.

Има ли опасности при  наследяването на  богатство? Как протича животът на Богатите  хора? Наслаждават ли се истински на пълноценен и красив живот? Какви са желанията и нуждите им? Какво наричаме ние Хубав живот, изпълнен с достойни цели?

Ставаме ли по-силни, преминавайки ежедневно през всички битки? Ценим ли онова, което имаме? Повече означава ли по-добре? За кратко може би …

Ричард Уотс ни предлага да бъде наш водач, докато пристъпваме в непознатия живот на Супербогатите. Предлага вълнуващо пътешествие, което да ни помогне да разберем значението на истинското богатство!

За поръчка с експресна доставка на тел. 0899 998072 

Антонина Стоянова