Антонина СтояноваФинансов консултант с решения в областта на инвестициите, животозастраховането, пенсиите, здравното и общо застраховане.

Благородството е състояние на духа, а не титла

„Миналото е история, бъдещето е загадка, настоящето е дар. Приемете го, насладете му се работете здраво върху него и ценете времето си. То не продължава вечно.“
Беър Грилс
Още за мен тук...

      

Грант Кардон - Малка книга на милионера

Малка книга на милионера

Грант Кардон

Цена 13.00 лв

 

  Малка  книга на милионера

Грант Кардон е един от петимата най- влиятелни Изпълнителни Директори в света и известна личност в социалните мрежи. По-малко хора знаят, че е активен филантроп, набрал над 100 млн. долара за благотворителност.

Поводът за написването на тази книга е благотворителна кампания, в която не достига 1 млн. долара за финансиране на благородна цел. Последният милион е дарен от един човек и в този момент всеки от хората в залата е пожелал да бъде  този Дарител. Това е вдъхновило Грант Кардон да напише тази книга за кратко време и да я предостави на всички, които искат да са на мястото на този Дарител.

И така в 8 прости стъпки получаваме знания, които не се преподават в училище или институт.

„Съвсем малко хора знаят как да получат пари, още по-малко знаят как да ги задържат и почти никой не знае как да ги умножи“

            Забогатяването не само е възможно, но е изключително важно за оцеляването ви и за да помогнете на всички, които обичате. Защо може едно дете, което не знае нищо за парите  да има по-големи спестявания от възрастен?

„Израслите в бедност или в средната класа наследяват убежденията на бедните и на средната класа.“

Знете ли формулата на успеха ? В осем конкретни стъпки Грант Кардон ни дава основите на това как да постигнем успех. Хората, посветили се на успеха, искат и другите да са успешни. Хората посветили се на Статуквото, искат да са заобиколени от Статукво!

Запомнете едно: Оплакването от финасовото ви Състояние никога няма да ви донесе повече пари!

Само когато приложите тези осем принципа , ще осъзнаете:

  • ще е по трудно, отколко си мислите;
  • Ще е по- лесно отколкото си мислите.
  • Ще постигнете много повече, отколкото сте си предствяли, че можете

Приятно четене.

 

Публикувано в Книжарница и таг-нато , , , , , , , , , , . Можете да запазите адреса.

Разгледай по теми

За връзка с мен: