Мисли и забогатявай – Оригиналът на Наполеон Хил

мисли и забогатявай
мисли и забогатявай
Мисли и забогатявай –

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наполеон Хил – Мисли и забогатявай

                          цена 30 лв

Тайната на Успеха се разкрива на онези, които могат да я разберат.Каква е тя и как да я разбулим до такава степен, че готовите за нея да я забележат?

Наполеон Хил показва

редица  истински истории, които доказват смайващото действие на тайната формула на успеха.

Мислите са могъща реална сила, когато са съчетани с целеустременост, упорство и амбиция. Добрата идея гарантира успех. Принципите за генериране и реализиране на   съзидателните и полезни идеи са описани в тази книга. Целта на тази книга е да помогне на всички онези, които искат да усвоят изкуството да побеждават, да заменят нагласата си на неудачници с нагласата  за успех. Всичко, което нашият ум е в състояние да си представи и повярва е възможно да бъде постигнато. Едно е да желаеш нещо, съвсем друго е да го осъществиш. Само , когато повярвате , че сте готови ще сте  способни да го съществите. Вярата, обединена със силното желание превръща смелите мечти в действителност.

За човешкия ум няма граници, освен онези, които сами признаваме.

Вярата е енергиен катализатор на мисловните процеси. Идеите, наситени с емоционално съдържание и подплатени с вяра, задължително преминават в своя материален еквивалент. Идеята ражда богатството. Размерът му се определя от границите на ума, в който се е зародила.

И не забравяйте и богатството и бедността са рожби на мисълта.

Когато чакате „удобен момент“ намеренията ви може да се провалят. Разчитайте на петте си сетива за да управлявате достигащите до подсъзнанието ви мисли. Във всеки неуспех се крие зародиша на бъдещ успех.

Знанието е само потенциална сила. Общите знания, колкото и разнообразни да са , не са от голямо значение. Знанията приодобиват смисъл , когато са прилагани посредством практически план за действие. Знанието постила пътя към успеха, когато знаете в коя посока да поемете.

Въображението е лабораторията, където се раждат всички планове. Тук мисълта, импулса, желанието  придобиват форма и действеност с помощта на фантазията. Въображението съществува в две форми – синтезиращо и творческо. Насърчавайте въображението си, не го оставяте да закърнее и създавайте печеливши планове. Човек е в състояние  да сътвори всичко, което е способен да си представи.

Много хора могат да натрупат богатство от една идея. Условието е да комбинират по нов начин вече известни идеи. Идеите са духовна субстанция и са по-могъщи от мозъците, в които се раждат. Те притежават способността да ги надживяват и да властват, дори когато тези мозъци са се превърнали в прах.

Използвайте силата на „мозъчния тръст“ – Използвайте силата на опита, образованието, вродените способности и въображението на другите. Така временните поражения ще бъдат преодоляни с лекота и ще имате доказателства, че сте на правилния път.

Запишете си тази мисъл:

Пораженците никога не побеждават, а победителите никога не се предават!

Прочитането на тази книга  може да е повратна точка в живота ви. Научете всичко до края и тогава смело отговорете на въпросите  или прочетете втори път.

поръчайте още днес с експресна доставка на телефон: 0899 998072 Антонина