Антонина СтояноваФинансов консултант с решения в областта на инвестициите, животозастраховането, пенсиите, здравното и общо застраховане.

Благородството е състояние на духа, а не титла

„Миналото е история, бъдещето е загадка, настоящето е дар. Приемете го, насладете му се работете здраво върху него и ценете времето си. То не продължава вечно.“
Беър Грилс
Още за мен тук...

  Добрият късмет

Добрият късмет – 

Алекс Ровира  и Фернандо Триас де Бес

Цена 20 лв

Поръчайте още днес с експресна доставка на телефон : 

0899 998072  Антонина Стоянова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да създадем условия за Успех в Живота и бизнеса.

Тази вдъхновяваща малка книга, написана под формата на приказка се превърнала в световен бестселър за 2004 година. Двама рицари, лутащи се в омагьосаната гора в тървсенето  на късмета – магическата четирилистна детелина, придобиват мъдростта как да постигнат Добрият Късмет.

Тиражът й достига 2 милиона екземпляра  за 9 месеца. Авторите – Двамата професори по маркетинг написват черновата на книгата само за 8 часа, след като 3 години правят изследване върху действията на хора, чийто живот се смята за белязан от Добрата съдба. Някои хора ще запомнят 8 те часа и ще смятат авторите за късметлии. Други ще запомнят 3 те години работа и ще повярват , че те са изградили необходимите условия за Сполука.

Оказва се, че

повечето от Ударилите джакпота на  тото, лотария или други хазртни игри губят всичко в рамките на 4-7 години.

Така самата книга се превърна в доказателство за правилната гледна точка на авторите за това как да сме ‘Късметлии’ за цял живот.

Хората, които са постигнали успех поради своята инициативност, разбират произхода на своята добра съдба и осъзнават  процеса който я създава.

Тези принципи са валидни и днес и могат да бъдат задействани отново и повторени многократно. В заключение авторите извеждат 5 принципа и дест  правила за Добрия късмет.

Аз разбрах едно : Сполуката е не идва случайно, КЪСМЕТЪТ спохожда храбрите.

И кога смяташ да осъществиш мечтите си?– попитал Учителят

Когато ми се отдаде тази възможност.- отвърнал ученикът

-Възможността никога не идва, тя винаги вече е тук- рече Учителят

 

 

Публикувано в Актуално, Книжарница, На фокус и таг-нато , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Можете да запазите адреса.

Разгледай по теми

За връзка с мен: