Притча за водопровода

 

Притча за Водопровода

 Цена 10лв

Поръчай на 0899 998072

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Знаете ли тези  конкретни статистически данни:

За прегледност и сравнение през 1900 г средният работник в Америка печели между 200 – до 400$ на година. Средното семейство изразходвало 80% от доходите си за основни нужди – храна, облекло, жилище.

Вече  100 години по-късно – през  2001г средният доход на семейство е 47 000$. Днес обикновеният човек е информиран за различни професии, има свободно време и професионални и бизнес възможности. Въпреки това над 70млн. Семейства продължават да живеят от заплата до заплата. Средното семейство има 0 активи. НУЛА АКТИВИ.  Семейният доход се увеличава, с него и дълговете и работните часове.

ДАЛИ НЕ СЛЕДВАТ ПОГРЕШНА СИСТЕМА?

Грешката е това, че са в погрешна система и им липсват основни познания за натрупването на благосъстояние. В книгата са показани 3 прости стъпки :

  1. Да разбереш принципите за създаване на благосъстояние.
  2. Да следваш системата, която е доказала, че дава резултати.
  3. Да си последователен и настойчив.

Тази книга дава доказана ефективна стратегия , която можете да следвате, за да постигнете финансова обезпеченост. Следвайки тази стратегия, може да сте от хората, които създават благосъстояние само за едно поколение.

Същестува едно основно правило:

„Никога не приемай нещата за даденост“

Важно е да разберем истината – ако разменяме единица време за единица пари, месечният доход стига точно за един месец. Спирането на работа поради съкращение, болест, травма или пенсиониране, спира и постоянният приход от пари.

Тогава как да се избавим от капана – ‘време за пари‘ ? Създавайки поток от неизчерпаем пасивен приход, ти позволява да направиш нещо веднъж и да ти се заплаща отново и отново. Ето защо един „поток“ струва колкото хиляди заплати. Потокът продължава да те зарежда с доход, независимо дали работиш.

„Притча за водопровода“ ще те научи как да съзадваш потоци, които да ти позволят да направиш скок в утрешното благоденствие.

Така от притчата за водопровода ще осъзнаете дали носите кофи или строите водопровод. Също така е възможно да видите – Как може да разпознаете една добра бизнес възможност.

В книгата има и  примери от личния живот на хората – какви решения не трябва да взимаме!

Ето няколко добри въпроса, желателно е да потърсите за себе си отговорите:

-Какво би направил ти, ако утре доходът ти спре

-Какво би се случило, ако непредвиден разход за здравето ти изчерпи всичките ти спестявания

-Какво ще направиш, ако поради постоянна или временна неработо способност, не можеш да работиш

Отговорите са в книгата

Поръчайте още днес с експресна доставка на   0899 998072