Зеленият Крал

 

Зеленият  Крал

Цена 25 лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зеленият крал

Задавали ли сте си въпроса : Какво трябва да направя , за да сбъдна мечтите си. Какво трябва да прочета в корона вирусната пандемия.

Смятате ли, че живеем в трудни времена, какво сме  готови да направим Днес, чустваме ли се уплашени, нестабилни и объркани, готови ли сме за нови предизвикателства в Нови светове.

Представете си сега за миг – вагон с хора, човешки съдби, натъпкани и пометени от едно или друго решение на определени хора. Помислете си и това –   едно възстановяване икономиките на цели държави след Световна война. А днес – Живеем ли в безумно, ново и изумително надбягване със закономерностите и случайностите? Има ли прилика с времето след война или по време на война и каква е с днешния ден. Не се крийте от усилията и трудностите, изграждайте себе си,   и продължавайте напред с нови сили. Думите ни се превръщат в нагласа към живота, и запомнете – само действията  сбъдват мечтите ни.

Бъдете Легендата Днес

Как бихте определили днешния ден, имате ли отговори  за възможните решения утре? Имате ли достойни хора, общност с която искате  да градите. Истинската стойност на един екип  е в хората и честната и здрава връзка помежду им.

До като мислите по време на пандемичната обстановка, прочетете книгата „Зеленият крал“. Примери за много не стандартни решения в живота, когато ви се струва, че всичко е една  голяма  бъркотия.

Запомнете: Малките жестове правят най голямо впечатление в извънредни условия.

Когато се чуствате шокирани и изгубени – дайте си кратка почивка, помислете,   хванете се в ръце и вземете

Съзнателното решение да поемете кормилото на вашия живот.

Как може да откриете решения на всички предизвикателства в днешния ден, само ако мислите „извън кутийката“. Завладяваща история, чете се на един дъх, с крайности и удивителни възможности, точно като живота ни.

Когато  почуствате тази сила – ще   превърне  болката в информация, грешките в Ново начало и желанието в Действие.  Това

Още веднъж потвърждава правилото, или закона: 

„Всичко е възможно“ !

Поръчайте с експресна доставка от тук:

0899 998072