Заблудата на предприемача

Заблудата на предприемача

Заблудата на предприемача

       Цена 30лв

За книгата
Заблудата на предприемача (англ. The E-myth Revisited) е една от най-препоръчваните книги за хора, които искат да създадат свой бизнес. Шест основни точки и идеи, които се разглеждат в книгата, са следните:
1. Авторът, Майкъл Гърбър, вярва, че хората, които са изключително добри в бизнесите си, са такива, не заради това, което знаят, а заради тяхната непреодолима нужда за знание.
2. Ако не желаеш да се променяш, бизнесът ти никога няма да ти даде това, което искаш от него.
3. Ако си наясно с техническите подробности в един бизнес, то ти разбираш бизнес, който извършва техническа работа.
4. Предприемачески пристъп: моментът,в който ти идва идеята да започнеш свой собствен бизнес.
5. Всеки, който встъпва в даден бизнес, е всъщност трима човека в един – предприемач, мениджър и техник (този, който се занимава с техническата част, е техникът.)
6. Техникът, който получава предприемачески пристъп взима това, което обича да прави, и го превръща просто в работа.
Прочитайки книгата, ще разберете подробно характеристиките на трите типа личности, които един човек, започващ свой бизнес, би следвало да изгражда в себе си.
За автора
Авторът, Майкъл Гърбър, е американец на 84 години към днешна дата. Създал е цяла поредица, посветена на заблудите, или още основните принципи на изграждане на бизнеси от различни сфери. Няма други негови заглавия, превеждани на български. Това е първото. Майкъл има фирма, която се занимава с преподаване на бизнес умения в Калифорния и цели да преобрази малките бизнеси в цял свят.

Поръчайте  с експресна доставка на  0899 998072