Направи Милиони Сега

Направи Милони сега

Цена 30лв.

 

 

 

 

 

 

 

Книгата проследява как Ем Джей Де Марко се пенсионира на 30 години, като разбива вярването на повечето финансови гурута, които проповядват, че богатството се трупа с години наред. В книгата се разглеждат особени вярвания за парите, които контрастират на вярванията на повече от 90 процента от хората. Авторът разглежда три основни пътешествия към богатството и ги сравнява с три вида пътни карти: по бързата лента, по бавната лента или по тротоара. Нарича пътните карти със следните имена: “Пешеходец“, “Забогатявай бавно“ и “Забогатявай сега“, т.е. бедност, посредственост и богатство. Автора проявява своето Удивително чуство за хумор и това я прави увлекателна и лесна за четене. Оставаш с приятното чуство за развлечение и забавление.

Книгата се състои от 8 части.
Част 1: Богатството в инвалиден стол: “Забогатявай бавно“ означава стани богат старец
Част 2: Забогатяването не е път, а пътешествие!
Част 3: Бедност: Пътна карта “Пешеходец“

Когато форсирате финансовия си двигател до крайност, той със сигурност ще изгори. И тогава по ирония вашето посветено на удоволствията настояще, се превръща в ужасяващо бъдеще: Повече работа, повече лоши кредити, повече стрес.

Първата стъпка, за да избягате от маршрут „Пешеходец“ е да осъзнаете, че може да се движите по този маршрут и след това да го замените с нещо, което работи.

ПАРИТЕ НЕ РАЗРЕШАВАТ ПАРИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ.

Не може да излекувате лошото управление на парите с повече пари. По този маршрут няма значение колко пари изкарвате.

Част 4: Посредственост: Пътна карта “Забогатявай бавно“

Ако не контролирате променливите, които съставят вашата Вселена на богатството, вие не контролирате Финансовия си план.

Помнете: Надеждата не е План.
Част 5: Богатство: Пътна карта: “Забогатявай сега“
Част 6: Вашето транспортно средство към богатството: Вие

Вие може да откриете свободата, която идва от това, че вие отговаряте за себе си.“

Част 7: Пътища към богатството

Давайте си сметка, че всеки ден взимате Решения, които ще оказват ефект през годините. Въпросът е дали вашият Избор ще доведе до щастие и богатство? Или до депресия и бедност?

Част 8: Вашата скорост: Ускорение на богатството

За автора: Ем Джей Де Марко е американец от италиански произход, който сам е успял да натрупа богатството си за рекордно кратко време и споделя своя опит в своите книги и своя блог. Парите си ги е направил от програмиране, като е започнал сам да пише код с книги от библиотеката. Успял да създаде успешен сайт за лимузини под наем. Страстен любител е на екзотични автомобили и човек, отдаден на семейството си. Живее в Аризона. Християнин е и ходи редовно на църква. В книгата той споменава, че когато се среща с човек, който споделя неговите нагласи за света, е по-склонен да му се довери.

Към момента се занимава с обучението на предприемачи, пътува често и прекарва повече време със семейството си.

 

Поръчайте още днес с експресна доставка от тук.

телефон 0899 998072