Ще се срещнем на върха

Ще се срещнем на върха

Ще се срещнем на върха

Ще се срещнем на върха

Цена 30 лв.

Аз Вярвам : Човек е създаден да реализира, устроен е да Успява и е дарен със зърното на Величието. Възприемете ли това убеждение, ще поемете по своя път и ще откриете в собствения си ръкав една добронамерена и веща ръка, готова да ви помогне.

Запомнете: Вие сте единственият, който може да се възползва от своите заложби. Това е грандиозна отговорност.

Най – голямата трагедия не е разхищение на природни ресурси, а на човешки ресурси. Процентът на нашите умения, които използваме е между 2 и 5. Вашите природни ресурси за разлика от природните ресурси на планетата Земя , ще бъдат пропилени единствено , ако никога не ги употребите. Целта на тази книга е да откриете и експлоатирате Златната мина или Нефтеният кладенец в себе си.

В тази книга вие може да се учите от опита на другите, не от теорията на другите. Това е  единственият начин да израснете на практика, понеже е прекалено обезкуражаващо, отнема прекалено много време и е доста скъпо да научаваш всичко от личен опит. В книгата са използвани над 800 аналогии, примери , афоризми, забавни случки и любопитни истории.

Книгата разкрепостява съзнанието, раздвижва въображението, кара ви да мислите. Провокира любопитството и може да съдаде здравословно недоволство от настоящето статукво. Накратко: може да ви помогне да преодолеете инерцията на смаляващото потенциала ни ежедневие и да събуди спящия у вас ВЕЛИКАН.

Засяваме семената на вяра, надежда, успех, щастие и ентусиазъм. Преди да стигнете до края на книгата, ще откриете  по способната личност вътре у вас.

Най важното за истинският шанс за успех е в човека, а не в работата. Успехът и щастието не са въпрос на късмет, а на избор.

В ръцете си вие държите зърното на провала или зародиша на величието. Използвайте ги за добри неща, за да пожънете даровете, които можете да постигнете.

 

Поръчайте на телефон 0899998072