Антонина СтояноваФинансов консултант с решения в областта на инвестициите, животозастраховането, пенсиите, здравното и общо застраховане.

Благородството е състояние на духа, а не титла

„Миналото е история, бъдещето е загадка, настоящето е дар. Приемете го, насладете му се работете здраво върху него и ценете времето си. То не продължава вечно.“
Беър Грилс
Още за мен тук...

Ще се срещнем на върха

Ще се срещнем на върха

Цена 30 лв.

Аз Вярвам : Човек е създаден да реализира, устроен е да Успява и е дарен със зърното на Величието. Възприемете ли това убеждение, ще поемете по своя път и ще откриете в собствения си ръкав една добронамерена и веща ръка, готова да ви помогне.

Запомнете: Вие сте единственият, който може да се възползва от своите заложби. Това е грандиозна отговорност.

Най – голямата трагедия не е разхищение на природни ресурси, а на човешки ресурси. Процентът на нашите умения, които използваме е между 2 и 5. Вашите природни ресурси за разлика от природните ресурси на планетата Земя , ще бъдат пропилени единствено , ако никога не ги употребите. Целта на тази книга е да откриете и експлоатирате Златната мина или Нефтеният кладенец в себе си.

В тази книга вие може да се учите от опита на другите, не от теорията на другите. Това е  единственият начин да израснете на практика, понеже е прекалено обезкуражаващо, отнема прекалено много време и е доста скъпо да научаваш всичко от личен опит. В книгата са използвани над 800 аналогии, примери , афоризми, забавни случки и любопитни истории.

Книгата разкрепостява съзнанието, раздвижва въображението, кара ви да мислите. Провокира любопитството и може да съдаде здравословно недоволство от настоящето статукво. Накратко: може да ви помогне да преодолеете инерцията на смаляващото потенциала ни ежедневие и да събуди спящия у вас ВЕЛИКАН.

Засяваме семената на вяра, надежда, успех, щастие и ентусиазъм. Преди да стигнете до края на книгата, ще откриете  по способната личност вътре у вас.

Най важното за истинският шанс за успех е в човека, а не в работата. Успехът и щастието не са въпрос на късмет, а на избор.

В ръцете си вие държите зърното на провала или зародиша на величието. Използвайте ги за добри неща, за да пожънете даровете, които можете да постигнете.

 

Поръчайте на телефон 0899998072

This entry was posted in Без категория. Bookmark the permalink.

Разгледай по теми

За връзка с мен: