От неудачник до преуспяващ Търговец

От неудачник към Преуспяващ Търговец

 

От неудачник към Преуспяващ Търговец

От неудачник до Преуспяващ Търговец

Цена 30 лв

 

 

Това е най-умната книга, която някога съм чел. Тя трябва да помогне на всички агенти по продажбата, независимо от вида на стоката, която те предлагат. Ако аз имах възможност да я получа в началото на собствената си кариера, то с радост бих минал пеш от чикаго до Ню Йорк заради това, да прочета поне единствения й екземпляр.“

Исках той да сподели своя опит, технологията и философията на търговията не само от изказване от трибуната. Така може да достигне до повече хора.

Това пише Дейл Карнеги за книгата

Ярка следа  в живота на Франк Бетджър  е оказала Автобиографията на Бенджамин Франклин , в която той извежда 13 правила за човек,  майстор в работата си, които му помагат да има щастлив живот.

 „Сега си мисля, че ако бях завършил колеж или поне бях учил в горните класове, то бих сметнал себе си за много образован, за да се възползвам от идеите на Франклин. Комплексът за непълноценност ме преследваше дълги години. Страхувах се от насмешките и пазех в дълбока тайна всичко, което правех. Накрая Твърдо реших, че е глупаво да се отказвам от идеите му.“

така Франк Бетджър описва чуствата и своя план за Действие. Неуморна работа за изграждане на определени  качества,  практикувани по едно за всяка  седмица, докато стане част от него самия. И така подред за 13 седмици, така за една година – 4 пълни завършени курса, за   да бъде с голяма вътрешна сила и все по-уверен човек, човека, който иска да е.

Формулата на Успеха в Търговията :  Необходимо е да се знае какво е нужно на човека , за да му се предложи

И не забравяйте – главната дума в търговията се състои от 4 букви – Защо.

Магията на Търговията – това е магията да се слуша

Практическото прилагане на тези основни принципи , разкриване  истинските потребности на хората и най добрият начин да ги решим  е двигателят за Успеха .

Правило:

„Най напред трябва да узнаете какво точно искат хората, а след това да им помогнете да го добият“

Прочитайки тази книга може да направите добър избор – да последвате мъдрите съвети на Бенджамин Франклин. Правете всичко подред, съсредоточавайки цялото си внимание само върху едно качество цяла седмица. Така вие ще постигнете по-добри резултати, отколкото за година, действайки по друг начин. След 13 седмици вие самите ще почуствате колко много сте успели. И ако хората около вас пропуснат да ви съобщят това , след повторението на тринадесетте  седмици всеки ще каже , че сте съвсем друг човек.

И така книгата е пред вас.

Поръчайте още днес с експресна поръчка 0899 998072