Племена

24d620b0-9ed7-41a1-91e0-84e74f968ae2
Племена   Цена 40лв

Племена

Племето е група хора, които са свързани помежду си с определена идея, с лидер. Една група се нуждае само от две неща, за да бъде племе: общ интерес и начин на комуникация.

Днешните племена са по-големи и по-важни. Съществуват различни видове племена и инструменти. Света има нужда от вас и ние също, а инструментите са налице и ви чакат. Това, което липсва сте вие и вашата страст и желание да случвате нещата, които ви чакат. Истинската сила на племената няма нищо общо с интернет – тя се крие у хората.

Еретиците са новите лидери. Хората, които оспорват статуквото, които вдъхновяват своето племе, които създават движения. Лидерството е това, да създавате промени, в които вярвате.

  Пазарът изисква промяна, промяната – лидерство.

Мениджърите управляват, използвайки властта, дадена им от компанията. Мениджерът изпълнява задачите на предпрятието. Лидерите повеждат хората с помощта на страст и идеи, вместо да ги управляват с бюрокрация и административни мерки. Лидерите създават неща, които не са съществували преди. Те правят това  като представят на племето визията си за нещо, което би могло да се случи, но още не се е случило. И така – не може да управлявате без познание. Не можете да водите без въображение.

Днес съществуват хиляди хора, които имат страхотни идеи. Обикновените хора могат да измислят невероятно добри неща без много затруднения. Това, което липсва е волята да се осъществят тези идеи. Страхът е това, което ни пречи най много да довършим идеите си. Медиите на статуквото обичат да споделят новини, в които се говори за провала на някой еретик, който е имал смелостта да оспорва статуквото. Отдадените Еретици са се самоубедили да НЕ Се Страхуват. Еинственото което трябва да разберем е , че разполагаме с всичко необходимо. Силата е в нас. Нужно е да се освободим от собствения си страх.

И така – страхът няма да си отиде. Осъзнаването му е ключово за собствения ни прогрес и развитие. Помнете: Промяната почти никога не се проваля, защото е трърде рано. Тя винаги се проваля, защото е твърде късно.

В следващите редове може да се зпаознаете с основните елементи на Лидерството, да разберете какво е харизмата, как да превъзмогнете силите на посредствеността и най вече за силата на Вярата.

Може да поръчате с експресна доставка от тук  089 999 8072