Седемте ключа

Седемте Ключа

Цена 20лв

Седемте ключа

Да имаш успех, не означава да си Свободен. Жизнената свобода се простира далече извън пределите на успеха и парите, включително извън различни значими за нас моменти. Това е път който се превзема стъпка по стъпка, смирено и с осъзната воля.

Да се отърсим от всички окови, които ни заробват, без да си даваме сметка за това. Отричането на страховете ни, поражда нашата Свобода. Отхвърлянето на мързела и инерцията води до реализация. Отказването от лоши навици, води до изграждане на добри навици.

Как да постигнем своята Жизнена Свобода  – в тази книга  има елемент на самопознание , етика, философия,психология и най вече хуманизъм. Така можем да прозрем ясно нещата и така можем да споделим  уникалния Подарък – да бъдем преди всичко Човешки  същества. Ние винаги правим своят избор как да живеем:

„Болката е неизбежна, но страданието е въпрос на избор“

Жизнената Свбода е това, което ти позволява да бъдеш господар на собствения си живот, не е свобода на словото или  Конституцията на дадена държава.  Не е свободията да правиш каквото си поискаш, а възможността да изразиш какво мислиш и чустваш без страх от околните, без огромните спирачки на твоят потенциал.

„Приемането за свое на това, което не е, прави хората Несвободни, без те да го знаят“

Кое в действителност те прави свободен, когато имаш смелостта да кажеш „Не“ на чуждото „Не“ и така да Утвърдиш себе си. Тези отричания относно това, което си ти и това, което можеш да бъдеш са основният механизъм за себеутвърждаване и постигане на Жизнената ти свобода. Ако не поставиш граница, ще бъдеш завладян.

Открийте кои могат да са вашите Седем ключа. Разбирането как се отварят тези врати представлява забавна игра – практическо приказно приключение с твое участие в главната роля. Така можем изцяло да се насладим на възможността да сме човешки същества с присъщите ни качества на съзидателност, постоянство, борбеност, смелост и хуманизъм.

Тази книга допринася за по пълното разбиране на самия себе, както и на ограничаващите фактори, които може да бъдат премахнати.

Така пълната ни жизнена свобода ще ни донесе независимост и пълноценен живот.

Може да поръчате книгата с експресна доставка на 0899998072

Цена : 20лв