Благородството е състояние на духа, а не титла

„Миналото е история, бъдещето е загадка, настоящето е дар. Приемете го, насладете му се работете здраво върху него и ценете времето си. То не продължава вечно.“
Беър Грилс
Още за мен тук...

Цена 20лв

Седемте ключа

Да имаш успех, не означава да си Свободен. Жизнената свобода се простира далече извън пределите на успеха и парите, включително извън различни значими за нас моменти. Това е път който се превзема стъпка по стъпка, смирено и с осъзната воля.

Да се отърсим от всички окови, които ни заробват, без да си даваме сметка за това. Отричането на страховете ни, поражда нашата Свобода. Отхвърлянето на мързела и инерцията води до реализация. Отказването от лоши навици, води до изграждане на добри навици.

Как да постигнем своята Жизнена Свобода  – в тази книга  има елемент на самопознание , етика, философия,психология и най вече хуманизъм. Така можем да прозрем ясно нещата и така можем да споделим  уникалния Подарък – да бъдем преди всичко Човешки  същества. Ние винаги правим своят избор как да живеем:

„Болката е неизбежна, но страданието е въпрос на избор“

Жизнената Свбода е това, което ти позволява да бъдеш господар на собствения си живот, не е свобода на словото или  Конституцията на дадена държава.  Не е свободията да правиш каквото си поискаш, а възможността да изразиш какво мислиш и чустваш без страх от околните, без огромните спирачки на твоят потенциал.

„Приемането за свое на това, което не е, прави хората Несвободни, без те да го знаят“

Кое в действителност те прави свободен, когато имаш смелостта да кажеш „Не“ на чуждото „Не“ и така да Утвърдиш себе си. Тези отричания относно това, което си ти и това, което можеш да бъдеш са основният механизъм за себеутвърждаване и постигане на Жизнената ти свобода. Ако не поставиш граница, ще бъдеш завладян.

Открийте кои могат да са вашите Седем ключа. Разбирането как се отварят тези врати представлява забавна игра – практическо приказно приключение с твое участие в главната роля. Така можем изцяло да се насладим на възможността да сме човешки същества с присъщите ни качества на съзидателност, постоянство, борбеност, смелост и хуманизъм.

Тази книга допринася за по пълното разбиране на самия себе, както и на ограничаващите фактори, които може да бъдат премахнати.

Така пълната ни жизнена свобода ще ни донесе независимост и пълноценен живот.

Може да поръчате книгата с експресна доставка на 0899998072

Цена : 20лв

 

alerfa

Recent Posts

Племена

Племена Племето е група хора, които са свързани помежду си с определена идея, с лидер.…

10 месеца ago

всичко наготово

                  Книгата „Всичко наготово“ ще ви научи как да посочвате верния…

1 година ago

Свръхбогатите

Свръхбогатите Цена: 40 лв   Книгата „Свръхбогатите“ на Ендре Гьомьори е изчерпана в книжен пазар…

2 години ago

Законът на Успеха

                                             Законът   на  Успеха Силата да промениш живота си е завещанието, което Наполеон Хил остави…

2 години ago

Всички Маркетолози са лъжци

Всички    маркетолози    са   лъжци „Не ми казвайте  фактите вместо това  ми разкажете история. Бъдете автентични“.…

2 години ago

Въведение в еволюционната психология

  Въведение в Еволюционната  психология   Какво е еволюционна психология  - Комбинация от две науки…

2 години ago