7-те закона на богатството

7-те закона на богатството
7-те закона на богатството
Цена: 60,00 лв.
Експресна доставка!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За книгата

Индивидуален план за оцеляване в новата икономика.

Благосъстоянието е неизбежно за тези, които разбират природните закони за създаването му.

Не съществува магия или процес, който да създава богатство за една нощ,  но има доказани принципи на създаването, запазването и увеличаването на богатството. Тази книга ще ви покаже тези принципи,  ще обясни тяхното значение и ще предложи начини , чрез които да ги оползотворите в собствения си живот и бизнес. Така можете да впрегнете мощността на 7 те закона на богатството.

Живеем в наистина вълнуващи времена. Вашето място в живота се определя , не от мястото, където сте родени, а от решенията, които вземате. Такова ще остане положението, независимо дали не четете , четете тази книга днес или в бъдеще. Ние сме в разгара на нова икономика и това е факт.

Три важни Разлики на тази книга с други сходни:

1. Споделен личен опит от човек, изградил различни бизнеси

2.Срещи и интревюта с други успешни хора, прозрели много истини с цената на личен опит и ключови стратегии

3. Да чуете това, което не искате – да се видите през други очи и да разберем , какво искаме всъщност, дали искаме да сме нещо друго или някой друг. Така ще спестим ценно време и ще направим планетата едно по добро място.

Спомням си, че когато бях постигнал значително ниво на успех в бизнеса, се чудех дали всяко богатство има белези, дали има общи теми в опита на всички, които са започнали от нулата и са създали състояние. Същото ще се случи и с вас, докато поемате това пътуване до целта. “ 7-те закона на богатството” не е само вашият пътеводител, за да създадете богатство, страничните ефекти на това пътуване означават, че ще развиете 7-те способности на богатството и ще станете по-силни, по-компетентни и продуктвини личности. Ако не сте на това ниво все още, няма за какво да се безпокоите. Просто действайте все едно сте и насърчавайте тези способности постоянно, защото те създават нагласа за привличане на богатство без значение на това дали имате пари.

За автора
Бен Бенсън не просто говори за бизнес – той го изживява. Той е самоук, започва от нулата и то на два пъти. След като изгражда мултимилионна консултантска компания, която продава, пропилявайки и последното пени, той започва отначало, като работи денонощно, за да изгради империя за недвижими имоти, чието състояние днес се оценява на 55 млн. паунда.  Като “вътрешен човек” от бизнеса, Бенсън има достъп до инструменти и процеси, които генерират истинско богатство. Той ще ви покаже какво да правите, но винаги обръща по-голямо внимание на това как трябва да мислите. От съчетанието личен интерес и натрупан опит Бен Бенсън се изгражда като динамичен лектор, който е изнесъл над 2000 семинара по целия свят. С него се консултират главни мениджъри на компании като Bank of Amerika, FedEX, BMW, Ford и други. Всичко, с което Бенсън се захваща, увлича хората с желание и страст да работят с него. Мисията му е да образова хората как да се отадат на живота на бизнеса. Посланието е съвсем ясно. Както Бен изтъква: “Не е достатъчно да мислите за богатството…трябва да работите за постигането му, докато това стане част от вашата ДНК”.

Поръчайте още сега на 0899 99 80 72!