Рицарят на бял кон (троянски)

Рицарят на бял кон (троянски)
Рицарят на бял кон (троянски)
Рицарят на бял кон (троянски)

Това е вирус, който поразява биологичните компютри, наречени още мозъци.

Характерни симптоми на инфекцията може да са:
– Всеки ден по два часа от живота заминават в гримиране.
– Прилошаване само при мисълта за работа с фиксирано работно време.
– Възможно е да прекара целия си живот в чакане да да се появи подходящия „рицар“
– Той трябва да е висок, слаб, красив, умен, богат и същевременно да онемява от нейната красота.
– Възможно е да вярва, че тези рицари ги има само извън България и за това да прекара половината си живот в търсене на правилния и сигурен начин да иде „там“
– Ако все пак преодолее страха от работата, то фейсбук профила на инфектираната дама става пълен със снимки от разточителни екскурзии в чужбина.
– Възможно е да вярва, че единствения начин да забогатее е чрез измама и за това чете книги как да стане изкусен манипулатор.
– Инфекцията поразява и мъжките мозъци. Инфектираните вярват, че единствения начин да „имат“ красива жена е да печелят много пари и задължително да си купят лъскава кола.

За създател на този вирус се смята индустрията за запознанства, защото разпространението му предизвиква рязко покачване на разводите, което означава жертвите да се запознават и сватбуват повече от веднъж в живота си. Разпадането на браковете е следствие от делюзивни очаквания към партньора. Разпространението на вируса също подтиска и конкуренцията сред дамите на пазара на труда, защото така по-малко жени искат да работят. Вируса подтиска и конкуренцията сред мъжете, защото предизвиква изразходване на жизнена енергия при инфектиранете и следователно трансформирането им в зависими и съгласни със всичко.

Автор: Храбър Емилов – АБО