Законът на Успеха

8647120b-b7c4-4ee8-9826-e50979e65b4b200x275

IMG_20220411_141935_
Законът на успеха
Цена 80лв

                                             Законът   на  Успеха

Силата да промениш живота си е завещанието, което Наполеон Хил остави на хората. За да постигнете целите си , за да изпитате чувство на удовлетворение от живота, изучавайте, анализирайте планирайте и прилагайте принципите ,  които тази книга ви предлага. Ако просто я прочетете, ще бъдете по интелигентни. И ако приложите фундаменталния принцип на неговата философия, ще имате успех. Само ако действате в съответствие с познанията и вярата си наистина може да промените живота си.

„Ще постигнеш всичко, ако  вярваш, че можеш!“

Не забравяйте: Човешкият ум може да осъществи всичко, което може да разбере и да си представи. Въображението е свойство на човешкия ум и то може да се култивира, развива, разширява и разраства чрез употреба. Където и да сте, каквото и да работите, има достатъчно възможности за вас, благодарение на които да станете по продуктивен, стига да развиете своето въображение.

Наполеон Хил в продължение на 20 години внимателно анализира живота на стотици мъже и жени, постигнали необикновен успех в своя живот. Така фактите и подробностите за техните възгледи за живота потвърждават правилото.  ‘Законът на успеха’ обобщава философията и правилата, направили видни личности могъщи лидери в попрището което са избрали. Книгата обобщава стари истини и познати заакономерности в практическа използваема форма, така че да бъдат правилно интерпретирани и прилагани от всеки човек, нуждааещ се от проста, работеща философия. Простота и надеждност са две от основните качства, които я правят универсална и приложима. Всичко, което сте или някога ще бъдете е резултат от използването на знанията, които сте вложили в ума си.

Наполеон Хил и неговата философия за успеха са създали повече милионери, от който и да е друг човек в историята. Той е най интелектуалният американски автор на мотивационна литература.              В книгата авторът предлага да научите какви са  отделните етапи на изграждане и трансформиране на обаятелна и привлекателна личност. В живота не може да постигнете успех, ако не умеете да въздействате на другите и да си сътрудничите в дух на хармония. Когато овладеете тези 15 закона и ги направите свои навици, ще може да развиете у себе си вътрешна сила , достатъчна за постигането на вашата ЯСНА ОСНОВНА ЦЕЛ. Целта на тези  15 закона е да ви помогне да развиете е да развиете и организирате цялото познание, което притежавате и това, което ще придобиете в бъдеще, за да го превърнете в СИЛА.

Със своя „Закон на Успеха“ вие сътворихте океан от добрини. Не искам да оценявам финансовата стойност на този курс на обучение, защото  дава много, изгражда у читателите качества, които не се измерват само с пари.- от основателя на Кодак

 

„Тази книга има стойността на застрахователна полица срещу провал“

Може да поръчате с експресна доставка тук 0899998072

Цена: 80лв